вівторок, 15 квітня 2014 р.

"Живе слово Кобзаря"


           В листопаді - лютому 2013-2014 рр. обласна бібліотека для дітей проводила літературну вікторину, присвячену 200-річчю від дня народження 
Т. Г. Шевченка "Я на сторожі коло їх поставлю слово".
    Не залишилися осторонь і користувачі Олицької дитячої бібліотеки, які взяли активну участь у вікторині. Це п'ятикласники Булакевич Аня та Сізьоміна Маргарита, Кузнєцова Діана 3 клас, Бортнік Катя, Печерська Дарина, Ковальська Оленка, Козак Юля, учні 4 класу виготовили колективну роботу. Свої відповіді діти доповнювали малюнками, а четвертокласники, крім малюнків виготовили композицію з пластиліну, бісеру, соломи та картону "Сім'я вечеря коло хати..." та вишивку "Заповіт". Саме цю роботу відзначило журі в обласній бібліотеці під час підсумків вікторини.


      В рамках року Тараса Шевченка в Україні та з нагоди 200-річчя від дня народження Кобзаря, Олицька бібліотека для дітей підготувала і провела ряд заходів. В бібліотеці оформлено книжково- ілюстративну виставку "Живе слово Кобзаря". Спільно з шкільною бібліотекою організували і провели ранок - панораму "Вічна книга великого Українця" та флеш - моб ""Свою Україну любіть".


    Користувачі бібліотеки принесли з дому Кобзарі і кожен з них розповів яким чином і як давно ця книга з'явилася в сім'ї, хто її читає. Прозвучала улюблена поезія з Кобзаря.
    Так в бібліотеці була організована  озвучена книжкова виставка "Кобзар в моїй оселі".
                                                                    

Немає коментарів:

Дописати коментар